Новости Экономика черкасыоліяпроизводство

На Черкащині виробництво олії зросло в 37 разів

base article image

У Черкаській області виробництво олії зросло у 37 разів.

Про це кореспонденту ГолосUA повідомили у Головному управлінні статистики в Черкаській області.

Згідно з повідомленням, у серпні проти липня 2010 року обсяги промислового виробництва в області зросли на 0,2%; за вісім місяців проти відповідного періоду 2009 року – на 18,4%.

У виробництві харчових продуктів та напоїв зростання виробництва зафіксовано на рівні 30,4%. Так, за статистичними даними, серед випуску основних видів продукції зросло виробництво: олії соняшникової нерафінованої у 37 разів, м’яса і субпродуктів харчових свійської птиці свіжих чи охолоджених – на 49,4%, борошна – на 40,5%, овочів, фруктів, горіхів і грибів консервованих – на 32,1%, м’яса і субпродуктів харчових свійської птиці морожених – на 27,3%, риби копченої, включаючи філе – на 25,8%, горілки та інших міцних спиртових напоїв – на 24,8%, яловичини і телятини свіжих (парних) чи охолоджених – на 24,1%, сиру свіжого неферментованого – на 11,3%, масла вершкового жирністю до 85% – на 5,9%, продуктів кисломолочних – на 4,6%, маргарину і продуктів аналогічних – на 3,8%, круп – на 3,6%, сирів жирних – на 3,1%.

Поряд із цим виробництво молока обробленого рідкого скоротилось на 56,6%, свинини мороженої – на 51,9%, напівфабрикатів м’ясних – на 36,9%, виробів ковбасних – на 20,8%, овочів консервованих натуральних – на 15,9%.

В. Середа

 

Загрузка...

Оставайтесь в курсе событий.
Подписывайтесь на нас в социальных сетях.