Новости Экономика черкасыпроизводство

На Черкащині виробництво молока скоротилося на 54,6%

base article image

 

У Черкаській області виробництво молока скоротилося на 54,6 %.

Про це кореспонденту ГолосUA повідомили у Головному управлінні статистики в Черкаській області.

У вересні обсяги промислового виробництва в області проти серпня скоротились на 0,4%.

У виробництві харчових продуктів та напоїв зростання виробництва зафіксовано на рівні 27,5%. Серед випуску основних видів продукції зросло виробництво: олії соняшникової нерафінованої у 14 разів, м’яса і субпродуктів харчових свійської птиці свіжих чи охолоджених – на 45,6%, борошна – на 43,7%, овочів, фруктів, горіхів і грибів консервованих – на 36,1%, риби копченої, включаючи філе – на 21,7%, яловичини і телятини свіжих (парних) чи охолоджених – на 21,6%, м’яса і субпродуктів харчових свійської птиці морожених – на 18,9%, горілки та інших міцних спиртових напоїв – на 17,6%, масла вершкового жирністю до 85% – на 9%, сиру свіжого неферментованого – на 8,5%, круп – на 7%, сирів жирних – на 6,3%, маргарину і продуктів аналогічних – на 1,8%, продуктів кисломолочних – на 1,5%.

Поряд із цим виробництво молока обробленого рідкого скоротилось на 54,6%, свинини мороженої – на 40,5%, напівфабрикатів м’ясних – на 37,1%, овочів консервованих натуральних – на 19,7%, виробів ковбасних – на 18,1%.

На підприємствах з оброблення деревини та виробництва виробів з деревини, крім меблів обсяг промислового виробництва зменшився на 4,8%, у целюлозно-паперовому виробництві – на 4,9%; на підприємствах легкої промисловості – зріс на 28,1%.

Оставайтесь в курсе событий.
Подписывайтесь на нас в социальных сетях.