КПУ залишиться в більшості, доки зможе захищати інтереси виборців — Симоненко

 

Фракція Комуністичної партії України не має наміру виходити з парламентської більшості через спроби місцевих осередків Партії регіонів впливати на перебіг передвиборчої кампанії в окремих регіонах.

 

Про це повідомив лідер КПУ Петро Симоненко на прес-конференції у Донецьку, передав кореспондент ГолосUA.

 

За його словами, Компартія працюватиме в більшості “доки здатна буде захищати через цю співпрацю інтереси виборців”. “Ми прийняли рішення, дуже зважене, щодо політичної участі в більшості. Перше, з чого ми виходили — це можливість використовувати парламент для досягнення наших цілей. Тому ми прийняли рішення про активну, а не пасивну позицію в парламенті. Ми зайняли активну та тверду позицію”, — сказав лідер КПУ.

 

Він також запевнив, що КПУ не вийде зі складу парламентської більшості, доки матиме змогу захищати інтереси пересічних українців. “Ми будемо використовувати більшість максимально доти, доки матимемо можливість впливати і виконувати те завдання, яке поставили між собою — захистити трудящих та їх інтереси через законотворчу діяльність та вплив на Кабінет міністрів. Я вважаю, це розумний підхід”, — сказав П. Симоненко.

Читайте также по теме