Звіт Генпрокуратури може бути не на користь опозиції — Партія регіонів

Звіт Генпрокуратури може потягти негативні наслідки для представників опозиції.

Таку думку вислови народний депутат від Партії регіонів Владислав Лук’янов в ексклюзивному коментарі кореспонденту ГолосUА.

“Я, відверто кажучи, не надто розумію дії опозиції: з одного боку їх спіймали на гарячому, тобто були справді розкрадені державні кошти, це підтверджено міжнародним аудитом і за це треба нести відповідальність; з іншого боку — вони могли б відмежуватися від зайвого галасу довкола цієї ситуації і не запрошувати по десять разів людей, які тільки підтвердять все”, — сказав він.

Водночас, В. Лук’янов наголосив, що дії опозиції нагадують йому, “вдову відомого літературного твору, яка сама себе випорола”. “Я думаю опозиціонерам варто було б вчинити, так як вони зробили з Лозінським, а вони навпаки ще раз викликають Генпрокурора, який ще раз скаже хто і що крав”, — сказав В. Лук’янов.

Нагадаємо, народні депутати сьогодні ухвалили рішення про заслуховування “інформації Генеральної прокуратори України (ГПУ) про підстави порушення кримінальних справ та взяття під варту окремих осіб”.

При цьому Голова Верховної Ради Володимир Литвин запевнив, що направить листа до Генпрокуратури, аби у парламенті у середу звітував особисто Генпрокурор Віктор Пшонка.

 

Читайте также по теме