ГолосUA
08:15 12/04/2010

Азаров побажав українським космонавтам життя довгого, як Всесвіт

Прем’єр-міністр України Микола Азаров привітав працівників ракетно-космічної галузі України.

Про це повідомив департамент інформації та масових комунікацій Кабінету міністрів України.

“Від імені уряду та від себе особисто щиро вітаю вас із професійним святом – Днем працівників ракетно-космічної галузі України та Всесвітнім днем космонавтики”, — сказано в повідомленні.

М. Азаров переконаний, що ракетно-космічний комплекс є одним із провідних і конкурентоспроможних у структурі промислового виробництва України. За його словами, маючи значний науково-технічний, виробничий і кадровий потенціал, він значною мірою впливає на розвиток економіки держави в цілому, зміцнення авторитету України у світі.

“Завдяки самовідданій праці вчених, конструкторів, інженерів, працівників та військовослужбовців космічної галузі Україна має імідж розвиненої, з потужним науковим і технічним потенціалом високотехнологічної держави. Уряд України підтримує космічну галузь, яка є локомотивом процесу впровадження новітніх технологій, забезпечення виробництва високотехнологічної, конкурентоспроможної продукції”, — відзначається у привітанні.

За словами прем’єр-міністра, за останні роки знайдено нові форми співпраці з провідними аерокосмічними фірмами світу, що дає змогу залучати в Україну значні іноземні інвестиції. /> “Бажаю вам і надалі успішно примножувати славу українських ракетобудівників, створювати нові космічні проекти на благо нашої держави. Нехай ваші помисли будуть чистими, як ясне весняне небо, вчинки яскравими, як далекі космічні зірки, а життя щасливим та довгим, як сам Всесвіт”, — сказав М. Азаров.

 

Читайте также по теме