ГолосUA
07:52 12/06/2010

Азаров привітав Кемерона з Днем народження Її Величності Королеви

Глава Уряду України Микола Азаров привітав Прем’єр-міністра Сполученого Королівства Великої Британії та Північної Ірландії Девіда Кемерона з національним святом Великої Британії – Днем народження Її Величності Королеви.

Про це повідомили в прес-службі КМУ.

"Від імені уряду України та від мене особисто прийміть щирі вітання з нагоди національного свята Великої Британії – Дня народження Її Величності Королеви", — відзначає Микола Азаров у вітальній телеграмі на адресу свого британського колеги.

Прем’єр-міністр України переконаний, що традиційно дружні українсько-британські відносини набудуть нового виміру завдяки спільним зусиллям Урядів обох держав і сприятимуть подальшому поглибленню взаємовигідного співробітництва між Україною і Великою Британією.

"Ми високо цінуємо підтримку Вашою країною курсу України на розбудову тісніших зв’язків з європейськими структурами, неодноразово підтверджену готовність Великої Британії сприяти проведенню реформ в нашій державі", — підкреслив Микола Азаров.

Глава українського Уряду запевнив, що Україна і надалі залишатиметься надійним партнером Великої Британії на міжнародній арені.

"Користуючись приємною нагодою, бажаю Вам, шановний Колего, міцного здоров’я та успіхів у Вашій державницькій діяльності, а дружньому народові Сполученого Королівства – миру, щастя та добробуту", — зазначив Прем’єр-міністр. />  

Читайте также по теме