Даниил Кляхин
14:29 07/11/2010

Без Великого Жовтня не було б ані сучасної Росії, ані України – Зюганов

 

Без Великої Жовтневої соціалістичної революції не було б ані сучасної Росії, ані України.

 

Про це в інтерв’ю власному кореспонденту ГолосUA у Москві заявив перший секретар Центрального комітету Комуністичної партії Російської Федерації Геннадій Зюганов.

 

За його словами, переваги тих змін, які принесла Жовтнева революція, доведені історією. А досягнення, які є в колишніх країнах Радянського Союзу – це наслідки саме радянського устрою. «У наступному році ми відсвяткуємо 50-річчя польоту Юрія Гагаріна у космос – це теж Великий Жовтень! Неперевершена наука, блискуча освіта. А якщо подивитись, як розвивалася країна – ми перед війною 6 тисяч заводів кращих побудували! А тепер під прапором ліберального капіталізму, окрім кризи, олігархії, бандформувань, нічого не отримали. Жодного сучасного наукомісткого підприємства», — відзначив лідер російських комуністів.

 

На його думку, вихід з кризи та покращення життя людей можливі лише за умов дотримання принципів, які були проголошені більшовиками. «Всі мають пам’ятати, що без Великого Жовтня, дружби народів, справедливості наші країни ніколи не подолають кризу та не вийдуть з того тупика, куди їх загнали», — наголосив Зюганов.

 

Читайте также по теме