ГолосUA
10:02 09/09/2010

Блокуючи трибуну, БЮТ намагається звернути на себе увагу, — Партія регіонів

Партія регіонів робитиме усе можливе, аби парламентську трибуну не заблокували і робота Верховної Ради України продовжилась.

Про це заявив депутат від Партії регіонів Владислав Лук’янов журналістам в кулуарах Верховної Ради України, передав кореспондент ГолосUA.

“Сьогоднішнє блокування від БЮТ — “Батьківщина” спрямоване лише на те, аби звернути на себе увагу, так би мовити, аби їх не забули. Політична сила, яка залишилася обабіч від політичного процесу, таким чином намагається заявити про себе”, — зазначив парламентарій.

При цьому Лук’янов додав, що те, що відбувається у сесійній залі назвати блокуванням надзвичайно важко. “Вони нібито блокують, й, нібито, це в них не виходить. Тобто, як кажуть, собаки гавкають, караван іде”, — зауважив він.

Також він наголосив, що вчора, 8 вересня, був день від опозиції і БЮТ — “Батьківщина” цілко могла сформувати порядок денний так, як вона хотіла. “Але вони заблокували трибуну, не надавши можливості парламенту розглянути їхні законопроекти. Вони мають середу як опозиційний день. От нехай у цей день і виставляють свої закони”, — зауважив Лук’янов.

Також депутат додав, що парламент собі працює, не дивлячись на те, що біля трибуни буде стояти група людей. “Нехай собі стоїть. Вона нам не на заваді”, — зазначив парламентарій.

О. Каретнікова />  

Читайте также по теме