ГолосUA
13:13 13/11/2010

Бродський знову худне за гроші

 

size="4">Керівник Держкомпідприємництва Михайло Бродський знову худне за гроші — цього разу у суперники собі він обрав міністра охорони навколишнього середовища Миколу Злочевського. 

 

size="4">Про це «Українська правда» повідомляє з посиланням на самого Бродського.

 

size="4">Нібито, за умовами парі, до 25 грудня Бродський повинен скинути 15 кг, а Злочевський — 17 кг. На кону — сума в $ 100 000. Якщо до зазначеної дати схуднуть обидва чи не схудне ніхто — суперечка анулюється.

 

size="4">Міністр Злочевський вже заявив, що не сперечався з Бродським. «Я не худну, тому не знаю, про що говорить Бродський. Я ні з ким ні про що не укладав парі. Не збираюся худнути. Я абсолютно нормально і комфортно себе почуваю в тих параметрах, які у мене сьогодні є. Я чудово виглядаю, і мені не треба худнути. Я думаю, що Бродський мене явно з кимось сплутав», — сказав Злочевський.

 

size="4">Сам М. Бродський коментувати парі відмовився.

 

size="4">Нагадаємо, в 2009 році Бродський вже биввся об заклад на схуднення зі співвласником групи «Приват» Ігорем Коломойським. Як писав у власному блозі Бродський, він брав зобов'язання схуднути з 144 кг до 117 кг, а Коломойський — з 104 кг до 90 кг. На кін ставили $ 2 млн. «Але після того, як мій опонент побачив мої фото після схуднення, він перестав виходити зі мною на контакт. Я не можу з ним зв'язатися вже тривалий час, — написав потім у блозі Бродський. — Напевно, його добила фінансова криза».

 

size="4">За матеріалами: Сегодня

 

Читайте также по теме