Ольга Черненко
18:27 13/12/2010

Бюджетний процес буде непростим — депутат від Блоку Литвина

 

Бюджетний процес буде непростим.

/>  

Про це сказав народний депутат від Блоку Литвина, голова Бюджетного комітету Валерій Баранов в ексклюзивному коментарі кореспонденту ГолосUA.

"Ми сьогодні вранці збиралися у спікера Литвина, була дискусія, було багато зауважень. Але прем'єр Азаров сказав, що всі вони будуть враховані", — зазначив він. — "Зауважень багато, але сьогодні ввечері міністр фінансів має їх сказати і далі ми будемо розглядати все по черзі. Проблем буде дуже багато. Але ми до цього готові".

За словами нардепа, розпочинається справжній бюджетний процес.

"Ми готові до того, що він буде непростий. Бо зауважень дуже-дуже багато", — зазначив він. -"Наприклад, реформу житлово-комунального господарства проводити за рахунок місцевих бюджетів. Це порушення Конституції. Там немає джерел. І тут будуть серйозні дискусії. І таких прикладів безліч. Але загальне враження, що починається процес. А процес підготовки держбюджету — це завжди баланс, намагання збалансувати все у відповідності з тими доходами і видатками, які є. Над цим і працюватимемо".

Нагадаємо, що минулого тижня Кабмін передав до Верховної Ради проект держбюджету на наступний рік. Завтра депутати мають приступити до його розгляду.


 

Читайте также по теме