ГолосUA
09:31 26/09/2008

БЮТ та НУ-НС продовжують звинувачувати один одного у небажанні співпрацювати

БЮТ та НУ-НС продовжують звинувачувати один одного у саботуванні співпраці.

Так, за повідомленням кореспондента Голос.UA, сьогодні представник Блоку Юлії Тимошенко Іван Кириленко розкритикував колишніх союзників (НУ-НС) за те, що вони своїм небажанням співпрацювати, не дають змоги сформувати порядок денний у Верхоній Раді. 

«На жаль, сформувати порядок денний у рамках трьох (БЮТ, НУ-НС та Блоком Литвина) нам не вдалося, адже представники фракції НУ-НС не з’явилися ні вчора, ні сьогодні. Хоча ми запрошували їх як офіційно, так і неофіційно», — заявив він під час виступу перед парламентаріями. 

При цьому голова НУ-НС В’ячеслав Кириленко від імені фракції заявив про вимогу відмовитися від свого календарного плану та спільних голосувань Блоку Ю. Тимошенко та Партії регіонів.

«Ви створюєте коаліцію з нами (НУ-НС) і Блоком Литвина, тому треба вести переговори та консультації, а не домовлятися з Партією регіонів проти України і проти Конституції», — сказав він. 

Голова НУ-НС також зауважив, що відповідь БЮТ щодо внесеної постанови закону «Про скасування депутатської недоторканності» негативна, що виходить за рамки позиції НУ-НС.

Читайте также по теме