БЮТ звинуватив Попова у вирубці дерев у парку «Перемога»

 

Нововисаджена алея у парку «Перемога» руйнується за розпорядженням першого заступника голови КМДА Олександра Попова.

 

Про це заявила лідер фракції «Блок Юлії Тимошенко» у Київській міській раді Тетяна Меліхова, передав кореспондент ГолосUA.

 

«Дозвіл О. Попова (розпорядження № 261 від 2.08.2010 року) про видалення 39 дерев у парку «Перемоги», що і є в тому числі алеєю — завершив справу, розпочату Черновецьким», — заявила Т. Меліхова.

 

За її словами, депутатська більшість Черновецького-Партії регіонів у Київраді свого часу проголосувала за продаж земельної ділянки в парку «Перемоги» площею 0,19 гектара під будівництво автозаправної станції всупереч рішенню громадських слухань. Т. Меліхова наголосила, що ця справа була на певний час заморожена, однак О. Попов своїм рішенням дозволив видалити дерева.

 

 

Довідка. Парк «Перемога» площею 66 га належить до міського підпорядкування, знаходиться на лівому березі м. Києва на бул. Перова, 2. Парк був закладений у 1963 році до 20-річчя визволення Києва від фашистських загарбників і відомий Курганом безсмертя, що насипаний з землі, привезеної з солдатських та партизанських могил киян, що загинули за межами України.

Читайте также по теме