ГолосUA
18:08 20/04/2010

Черкаські правоохоронці викрили злочинців, що торгували героїном

Працівники Управління по боротьбі з організованою злочинністю Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Черкаській області викрили організоване злочинне угруповання, учасники якого впродовж шести місяців збували героїн в регіоні. Склад групи налічував шість осіб: троє осіб ромської національності та троє жителів Черкас.

Про це кореспонденту ГолосUA повідомили у Головному управлінні МВС України в Черкаській області.

Як встановили оперативники, зловмисники організували в Черкасах та Звенигородці точки зі збуту героїну. Наркобізнесмени створили на території області розгалужену мережу точок продажу смертоносного зілля, самі виступали в ролі поставщиків, проте іноді і самі не проти були продати бажаючим дурман. Бізнес процвітав, адже було вже певне число постійних клієнтів, які приносили дохід.

За словами прес-секретаря управління Наталії Таран, УБОЗівці тривалий час спостерігали за торгівцями наркотиків, розробили спеціальну операцію по затриманню зловмисників і таки спіймали останніх "на гарячому". В ході проведення санкціонованого обшуку, за місцями проживання учасників організованої групи та в місцях спеціально обладнаних для зберігання наркотичних речовин, оперативниками було вилучено 25 грам розфасованого героїну.

Слідчим відділом УБОЗ ГУМВС України в Черкаській області порушено кримінальні справи відносно злочинної групи за ознаками злочинів передбачених ст. 307 та ст. 309 Кримінального кодексу України.

В. Середа

 

Читайте также по теме