ГолосUA
09:31 24/04/2010

Депутати Івано-Франківської облради не прийшли на сесію, аби протестувати проти ЧФ Росії в Криму

Позачергова сесія Івано-Франківської обласної ради сьогодні, 24 квітня, не змогла розглянути питання підписання угоди про перебування у Криму Чорноморського Флоту Російської Федерації через відсутність кворуму депутатів.

Сесію скликали за ініціативи депутатів «Нашої України», БЮТ, фракції «Національний вибір». Зараз на сесії присутні 53 депутатів, для кворуму потрібно — 61. Однак сесія триває, лунають пропозиції надрукувати у ЗМІ список присутніх депутатів, приспустити партійні прапори, оскільки позиція «нашоукраїнців» щодо перебування ЧФ Росії в Україні не збігається із позицією депутатів облради. Депутат Олександр Сич від фракції «Національний вибір» запропонував розпустити облраду, оскільки вона недієздатна. «Ви сьогодні дбаєте про посаду, про бізнес, але ви втратите державу, і завтра все одно у вас заберуть посаду, бізнес», — наголосив О. Сич.

Сесія триває, її транслюють на телеканалі «Галичина».

Нагадаємо, на порядок денний Івано-Франківської обласної ради винесено єдине питання: "Про звернення Івано-Франківської обласної ради щодо недопустимості продовження терміну перебування Чорноморського флоту Російської Федерації на території України".

За матеріалами: “ZAXID.NET”

 

Читайте также по теме