ГолосUA
08:02 10/09/2009

Депутати не досягли компромісу щодо відновлення роботи парламенту

Під час погоджувальної ради Верховної Ради України з керівниками фракцій, політичні сили не досягли компромісу, тому робота парламенту залишається заблокованою.

Про це повідомив кореспондент ГолосUA.

Під час проведення погоджувальної ради голова Верховної Ради Володимир Литвин вкотре запропонував депутатам повернутися до сесійної зали та розглянути усі законопроекти, які стоять на порядку денному. «Якщо хоч якийсь закон не буде підтриманий, тоді у вас (Партії регіонів — ред.) будуть підстави блокувати трибуну. Я особисто буду голосувати за всі законопроекти», — сказав спікер.

У той же час народний депутат від Партії регіонів Олександр Єфремов не погодився на пропозиції Володимира Литвина. Коментуючи причину зірвання вчорашніх домовленостей між ПР та БЮТ про відновлення роботи, народний депутат сказав: «Наші колеги по парламенту сказали нам вчора, що в них готова пропозиція від уряду щодо того, чим можна наповнити бюджетну частину аби прийняти законопроект про соціальні стандарти, і сказали нам, що ми можемо взяти відповідні документи в бюджетному комітеті. Коли ж наші працівники почали шукати ці документи, вони крім одного документа, який був направлений на підвищення акцизів на табак, нічого не знайшли. Тому я сьогодні звертаюся до наших колег, щоб вони або дали реальні пропозиції, або не брехали про неіснуючі матеріали», — сказав Олександр Єфремов.

Народний депутат також наголосив, що доти, доки ці пропозиції не буде зроблено, парламент не відновить роботу.

О. Каретнікова

 

Читайте также по теме