ГолосUA
11:23 27/09/2010

Держбюджет-2011 розглядатиметься разом із розрахунками ризиків нового Податкового кодексу — Кінах (ГОЛОС)

Державний бюджет України на 2011 рік буде розглядатися в парламенті тільки разом із розрахунками ризиків, пов’язаних із прийняттям нового Податкового кодексу.

Про це заявив народний депутат України від Партії регіонів Анатолій Кінах на прес-конференції, передав кореспондент ГолосUA.

Факт, що поки що немає Податкового кодексу і ми не можемо працювати над бюджетом, — це неправильний підхід. Всі ці питання треба опрацьовувати вже зараз, і бажано із випередженням /> ГОЛОС

“Уряд повинен мати чіткі техніко-економічні, фінансові, соціальні розрахунки, що буде з державою, її життєдіяльністю, дохідною частиною бюджету в цих реаліях, коли ми ідемо на одномоментне зниження податкового навантаження, плюс деякі інші новації. Новації податкового кодексу повинні бути враховані в проекті бюджету на 2011 рік розглядатися разом із відповідними техніко-економічними розрахунками в контексті реального стану справ у разі введення Податкового кодексу”, — зазначив Кінах.

За його словами, зробивши точні розрахунки, можна буде мінімізувати ризики, пов’язані із новаціями Податкового кодексу.

Нагадаємо, що на минулому засіданні Кабінету Міністрів прем’єр-міністр України Микола Азаров заявив, що у зв’язку із прийняттям нового Податкового кодексу державний бюджет понесе додаткові втрати.

М. Мамаєва
 

Читайте также по теме