ГолосUA
08:33 21/08/2009

Директор організації інвалідів вкрала мільйон бюджетних гривень

Директор одного з підприємств Всеукраїнської організації інвалідів у Мелітополі (Запорізька область) вкрала з Держбюджету майже 1 млн. грн.

«За рахунок грошей держбюджету планувалося придбати устаткування для оснащення на цьому підприємстві 17 робочих місць для мелітопольських інвалідів. Проте при перевірці з’ясувалося, що особи, які фігурують в тендерній документації, участі в проведенні торгів не брали, на підприємстві ніколи не працювали, і свої підписи в документах не ставили», — розповіли в міліції.

Як з’ясувалося, «тендер» виграла запорізька фірма-посередник, яка просила за устаткування 995 тис. грн. Потім в іншій області у фізособи за 370 тис. грн. купили вже використане неукомплектоване устаткування.

За матеріалами Управління Державної служби по боротьбі з економічними злочинами ГУМВС в Запорізькій області відносно керівника підприємства порушили кримінальну справу. Справа порушена за фактом зловживання службовим положенням і службової підробки при використанні грошей Держбюджету в сумі 995 тисяч гривень.

За матеріалами «proUA.com»

 

Читайте также по теме