Ольга Черненко
18:55 12/01/2011

Доля затриманих екс-чиновників залежить від Януковича — нардеп

 

 

Ситуація із кримінальними справами проти колишніх чиновників залежить від політичної волі Президента Віктора Януковича.

 

Таку думку висловив народний депутат від Комуністичної партії України Спірідон Кілінкаров в ексклюзивному коментарі кореспонденту ГолосUA.

 

«Сьогодні практично по всіх справах проти екс-чиновників йде намагання перевести все на рівень політики. Але це не зовсім обґрунтовано, — зазначив він. — Бо реально крали, крадуть і будуть красти. Тут проблема в позиції і в політичній волі лідера держави Януковича. Доля затриманих залежить від нього».

 

За словами нардепа, у цій ситуації влада мала би почати зі «своїх».

«Щоб проводити подібні дії, треба було би спочатку притягнути до відповідальності своїх, щоб показати, що є справедливість, закон. А коли відбуваються такі речі, як сьогодні — це намагання перевести все в політичне русло. І багато людей в це вірять. Тому без сумніву ці справи мають бути доведені до логічного завершення. І ті, хто вкрали, мають нести кримінальну відповідальність. Все банально просто. Але це має стосуватися всіх, — підкреслив нардеп. — Бо тут є сумнів, що це послідовна, логічна позиція, тому що неодноразово змінювалася влада в залі суду. Але ящик Пандори відкрили саме сьогодні. І чим це все закінчиться — це ще велике питання».

 

 

 

 

Читайте также по теме