ГолосUA
09:50 26/04/2010

Фракція БЮТ не виключає силового сценарію розвитку подій завтра у парламенті

Фракція БЮТ не виключає силового розвитку події у Верховній Раді, якщо питання про ратифікацію угоди про подовження терміну перебування Чорноморського Флоту в Севастополі буде поставлено на порядок денний.

Про сказав це сказав депутат від фракції БЮТ Олег Ляшко на брифінгу після закінчення погоджувальної ради, передав кореспондент ГолосUA.

«Продовження перебування Чорноморського флоту в Криму — це зрада національних інтересів і якщо Литвин буде розказувати мені, що це нормально — то в мене до нього пропозиція: нехай сдасть мені куток своєї квартири на 25 років в оренду. Я буду платити йому і орендну плату, і ще навіть буду платити за всю квартиру комунальні послуги, але нехай не ображається, якщо я вночі буду чхати, зіпсую повітря і на день Росії буду співати патріотичні російські пісні. Отут мені цікаво чи буде він це все терпіти», — сказав він.

О.Ляшко, коментуючи подальші дії опозиції, зазначив, що не виключає силового варіанту розвитку подій.

«Я думаю про різні варіанти. В тому числі і про силовий варіант. Тому що ми рішуче налаштовані захистити наші національні інтереси. Якщо влада не розуміє слова, то нам доведеться застосувати силу. Хоча першими ми це робити не будемо, бо найбільше б’ються саме серед регіонів, а якщо до нас застосують фізичну силу, зрозуміло, що ми будемо давати здачі», — наголосив нардеп.

О.Каретнікова

 

Читайте также по теме