ГолосUA
12:50 13/01/2009

Газова комісія може «накопати» на імпічмент Ющенка

Голова депутатської газової Тимчасової слідчої комісії Інна Богословська не виключає, що за результатами перевірки ситуації у газовій сфері може постати питання про початок процедури оголошення недовіри Президенту Віктору Ющенко.

Як передав кореспондент ГолосUA, про це Інна Богословська заявила журналістам на брифінгу у Верховній Раді.

«Я не виключаю, що за результатами роботи комісії буде порушено питання щодо імпічменту Президента та термінової відставки уряду, але про це зарано говорити. Ми перейдемо до політичних питань після того, як поновимо газопостачання до України і нормальний стабільний транзит до Європи», — наголосила голова комісії.

Втім, на першому місці у роботі комісії, за словами Інни Богословської, — забезпечити інформацію щодо транзиту, щоб мати стійкі транзитні відносини. Другим за пріоритетністю є контролювання підписання контрактів та їх умов, у тому числі і ціни на постачання та транспортування газу Україною. І лише третіми на черзі для вирішення стоять питання політичних обвинувачень.

Інна Богословська зазначила, що до вирішення питань, що стоять перед комісією, залучатимуть найкращих спеціалістів, які будуть влаштовувати всіх членів комісії та не викликають недовіри.

 

Читайте также по теме