ГолосUA
07:03 19/10/2008

Генеральна прокуратура України скаржиться на Коновалюка, що той не приходить на «чай»

Генеральною прокуратурою України проводиться перевірка за зверненням Голови Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради України, народного депутата від Партії регіонів Валерія Коновалюка щодо нібито допущених порушень законодавства при поставках Україною військової техніки до Республіки Грузії. Про це Голос.UA повідомили у прес-службі Генеральної прокуратури. />  

«З метою з’ясування усіх обставин та надання матеріалів, які за заявами Голови комісії знаходяться в його розпорядженні, він двічі запрошувався до Генеральної прокуратури. Однак, посилаючись на зайнятість в роботі, В.Коновалюк не з’являється, що призводить до затягування перевірки», — йдеться у повідомленні.
 

Що ж стосується звинувачень на адресу Президента держави, то вони, на думку чиновників Генеральної прокуратури, абсолютно безпідставні і не відповідають дійсності. Цим заявам Генеральною прокуратурою України буде надано правову оцінку.
 

Користуючись нагодою, через засоби масової інформації Генеральна прокуратура в черговий раз запрошує Валерія Коновалюка прибути до прокуратури для надання документів та свідчень за наведеними у заявах фактах.

 

Читайте также по теме