ГолосUA
16:03 02/04/2009

Голова “Нафтогазу” на лікарняному вже третій місяць

Голова правління “Нафтогаз України” Олег Дубина все ще знаходиться на лікарняному, повідомив перший заступник голови правління Ігор Діденко. "Олег Дубина все ще знаходиться на лікарняному", — сказав заступник голови “Нафтогазу” — передав УНІАН.

При цьому, відповідаючи на запитання, чи не планує О.Дубина написати заяву про відставку у зв’язку зі станом здоров’я, І.Діденко сказав: "Ні, давайте краще побажаємо йому якнайшвидшого одужання". />  

Нагадаємо, після газових переговорів у Москві, які завершилися 19 січня, 22 січня цього року Олег Дубина потрапив у клінічну лікарню Феофанія у передінфарктному стані з діагнозом ішемічна хвороба серця, нестабільна стенокардія, гострий васкуліт, гострий пневмоніт.

Після цього, 23 січня, прем’єр-міністр Юлія Тимошенко повідомила, що О.Дубина знаходиться в реанімації після складної операції на серці.

Водночас, за інформацією заступника керівника Державного управління справами з медичних питань Ростислава Валіхновського, О.Дубині "на діагностичному етапі застосували метод коронарографії, який виключив необхідність у проведенні ендоваскулярного хірургічного втручання".

Раніше в “Нафтогаз України” повідомляли, що голова правління Олег Дубина не подавав заяву про відставку.

 

Читайте также по теме