ГолосUA
10:04 25/03/2009

Голова Пенсійного фонду обіцяє вчасно виплатити пенсії за квітень

Пенсійний фонд України станом на 23 березня повністю завершив фінансування виплати пенсій за березень в усіх регіонах країни.

Про це заявив глава Пенсійного фонду Олексій Зарудний, повідомили у прес-службі уряду.

«Сьогодні, 25 березня, завершується виплата пенсій через банки і через пошти усім пенсіонерам країни», — наголосив Олексій Зарудний та додав, що у березні на виплату пенсій спрямовано 13,3 млрд. грн.

Глава Пенсійного фонду зауважив, що завдяки напруженій роботі фонду та заходам, які вживаються Урядом, зберігається позитивна динаміка надходжень до Пенсійного фонду, які на сьогодні складають 113%.

За словами глави відомства, на цьому тижні Пенсійний фонд завершує підготовку та друк відомостей і списків пенсіонерів для забезпечення виплати пенсій у квітні. «Як передбачено законодавством, з 2 квітня ми розпочинаємо фінансування виплати пенсій за квітень, і починаючи з 4 квітня, згідно зі встановленими графіками, пенсіонери почнуть отримувати квітневі пенсії».

Водночас Олексій Зарудний спростував інформацію про наявність дефіциту бюджету Пенсійного фонду. Голова Пенсійного фонду відзначив, що за останні місяці простежується перевиконання планових показників наповнення бюджету Пенсійного фонду, як за рахунок власних надходжень, так і за рахунок коштів Держбюджету. «Бюджет Пенсійного фонду збалансований як по доходах, так і по видатках. Таким чином, ми маємо змогу забезпечувати у повному обсязі виплату пенсій», — заявив Олексій Зарудний.

 

Читайте также по теме