Івано-Франківська ОДА візьме на роботу найкращих стажерів-учасників проекту «Молодь і влада»

За підсумками проекту «Молодь і влада» 53 молодих людей отримали сертифікати про завершення стажування в Івано-Франківській облдержадміністрації та міськвиконкомі, передав кореспондент ГолосUA.

Як повідомили в прес-службі Івано-Франківського міськвиконкому, найактивніші стажери будуть рекомендовані для зарахування до резерву кадрів виконкому та облдержадміністрації.

На участь у стажуванні подали заяви близько 120 осіб, проте відбір пройшли лише 39 учасників – в ОДА, а в міськвиконком – 37 учасників. Всі вони були розподілені в управління, відповідно напрямків їхньої спеціалізації.

Стажування складалося з декількох етапів. Спочатку пройшла ознайомчо-навчальна практика в управліннях та відділах, тематичні зустрічі з керівниками структурних підрозділів. Також стажери проекту «Молодь і влада» змогли побувати у виконавчому комітеті Тернопільської міської ради, де відбулася зустріч із представниками відділів і управлінь виконкому.

Проект «Молодь і влада» реалізовувався впродовж 2010 року за підтримки голови Івано-Франківської облдержадміністрації та міського голови Івано-Франківська. Метою проекту була підготовка та залучення здібної молоді до служби в органах місцевої виконавчої влади, а також зміцнення кадрового потенціалу державної служби.

Читайте также по теме