Івано-франківська влада просить врахувати проблемні питання Прикарпаття в Держбюджеті-2011

 

face="Times New Roman, serif">
size="4">Івано-Франківська облрада звернулася до Верховної Ради та Кабінету Міністрів з проханням врахувати проблемні питання області в Державному бюджеті на 2011 рік.

face="Times New Roman, serif">
size="4">Відповідне рішення було прийняте на засіданні президії облради, повідомили кореспонденту ГолосUA в прес-службі відомства.

face="Times New Roman, serif">
size="4">Зокрема, у зверненні йдеться про те, що облрада «стурбована тим, що органи місцевого самоврядування не в змозі у повному обсязі забезпечувати виконання делегованих та власних повноважень у зв’язку зі значною обмеженістю фінансових ресурсів відповідно до проекту Державного бюджету України на 2011 рік».

face="Times New Roman, serif">
size="4">Крім того, в Державному бюджеті не передбачено кошти на фінансування відновлювальних робіт з ліквідації наслідків стихійного лиха, що сталося на території області 23-27 липня 2008 року (в сумі 535,4 млн. грн.); на проведення спільних заходів, передбачених Угодою щодо регіонального розвитку Івано-Франківської області (в сумі 113,2 млн. грн.); а також на першочергові невідкладні заходи з відселення мешканців м. Калуша, які знаходяться в зоні високого ступеня ризику просідання земних поверхонь над шахтними виробітками, завершення робіт по Домбровському кар’єру (в сумі 165,8 млн. грн.) та інші.

 

Читайте также по теме