ГолосUA
06:51 29/12/2008

Ізраїль здійснив напад на Ісламський Університет

Під час однієї з атак ізраїльтяни здійснили напад на Ісламський Університет у секторі Ґаза, який є важливим культурним символом Хамасу.

Про це повідомила Бі-бі-сі.

Палестинські офіційні представники кажуть, що близько трьохсот осіб загинули. Представники Червоного Хреста переконані, що лікарням бракує найнеобхідніших медикаментів. /> Ізраїльтяни, пояснюючи, чому вони розпочали спустошливі атаки на смугу Ґаза, сказали, що вони серйозно налаштовані змінити ситуацію на місці.
Міністр закордонних справ Ізраїлю Ціпі Лівні повідомила, що головна мета — це звільнити ізраїльських громадян від чотирьох років палестинських ракетних нападів. Вона наголосила, що ізраїльські війська здійснили напад на штаб-квартиру Хамасу, але іноді у військовий час страждають цивільні.
У смузі Ґаза речник Хамасу Фавзі Бархум закликав палестинські воєнізовані угруповання бути напоготові. "Я закликаю всі палестинські партії та їх воєнізовані крила, в першу чергу батальони аль Кассам (воєнізоване крило Хамасу) залишатись повсякчас напоготові, коли потрібно брати ініціативу у свої руки, захищати палестинський народ і нападати на сіоністів, не жалкуючи сил", — сказав він.

 

Читайте также по теме