К.Стогній приписує собі бійку з Ю.Луценком, бо хоче уникнути відповідальності, — Гримчак

 

 

Заперечення радником внутрішніх справ Костянтином Стогнієм бійки з депутатом від “Народної України — Народної Самооборони” Юрієм Гримчаком є спробою уникнути відповідальності.

Про це заявив Юрій Гримчак від на брифінгу у Верховній Раді, передав кореспондент ГолосUA.

“Всі розмови про бійку з Луценком — це просто спроба уникнути відповідальності. Тому що одна справа — вдарити чинного народного депутата і зовсім інша справа — ходити містом і розповідати, що я такий собі “мачо” вдарив екс-міністра внутрішніх справ”, — сказав депутат.

Окрім цього Ю. Гримчак наголосив, що 13 листопада судова медична експертиза підтвердила наявність у нього слідів від бійки у вигляді синця під оком. “У разі якщо Стогній буде поширювати інформацію, що я сам собі намалював цей синець, або ж попросив когось ударити себе, то я подам позов у суд за поширення неправдивої інформації”, — сказав він.

Ю. Гримчак також наголосив, що сьогодні спілкувався з цього приводу зі спікером Литвином. “Ми обговорили цю ситуацію. І В. Литвин висловив бажання зустрітися ще раз 17 листопада після з'ясування обставин інциденту”, — зазначив він.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що депутат Верховної Ради від "Народної самооборони" Юрій Гримчак і К. Стогній побилися в п'ятницю після ефіру програми "Шустер Live". Пізніше директор Департаменту зі зв'язків з громадськістю МВС Дмитро Андреєв заявив, що К. Стогній вдарив в обличчя екс-главу МВС Ю. Луценка.

У той же час Ю. Гримчак звернувся до міліції і Генеральної прокуратури з заявою про порушення кримінальної справи відносно К. Стогнія. Крім того, Ю. Гримчак направив відкрите звернення до Президента Віктора Януковича, до Кабінету Міністрів і Верховну Раду у зв'язку з бійкою з головним радником глави МВС.

Лідер "Народної самооборони" Юрій Луценко назвав заяви К. Стогнія і Д. Андреєва брехнею.

Читайте также по теме