ГолосUA
18:52 27/08/2010

Керівник черкаського комунального підприємства стверджує, що його “замовив” нардеп-регіонал

Керівник черкаського комунального підприємства “Дирекція парків” Олександр Радуцький стверджує, що його “замовив” народний депутат від Партії регіонів, екс-мер Черкас Володимир Олійник.

Про це він сьогодні заявив під час прес-конференції, передав кореспондент ГолосUA.

За словами О. Радуцького, впродовж півроку на його підприємстві тривали перевірки контролюючих органів. “Ці перевірки замовив Олійник. Адже, коли він був мером, то хотів віддати всі парки у приватну власність. І коли три роки тому ми створили комунальне підприємство, у якому об’єднали всі парки міста, то Олійнику це не сподобалося. І потім, щойно з’явився звіт КРУ, як Олійник уже пішов на телебачення і почав робити заяви про те, що кошти в “Дирекції парків” розкрадаються”, — заявив О. Радуцький.

Він також додав, що йому вдалося оскаржити в суді результати перевірки контрольно-ревізійного управління. “Наступна перевірка жодних порушень не виявила. Ми працювали згідно з чинним законодавством”, — підкреслив О. Радуцький.

За його словами, він попросив розібратися у цій ситуації Генеральну прокуратуру: “Уже відправив відповідне звернення. Також відправив звернення до Президента та Прем’єр-міністра”, — підсумував директор “Дирекції парків”.

В. Середа />  

Читайте также по теме