ГолосUA
16:46 15/01/2010

Керівництво канатної дороги у «Буковелі» притягнуто до адміністративної відповідальності за порушення норм безпеки

Держгірпромнагляд притягнув до адміністративної відповідальності керівництво підприємства «Скорзонера», що є представником власника деяких пасажирських канатних доріг на курорті «Буковель», до адміністративної відповідальності.

Про це ГолосUA повідомили у прес-службі Державного комітету з питань промислової безпеки, охорони праці та гірничого нагляду України.

Як повідомляв ГолосUA, 13 січня державні інспектори територіального управління Держгірпромнагляду по Івано-Франківській області проводили позапланову перевірку виконання раніше виданих приписів керівництву підприємства «Скорзонера» що в селі Поляниця Яремчанської міської Ради.

Інспектор виявив, що недозмонтовану канатну дорогу навіть не було офіційно введено в експлуатацію. Крім цього, було виявлено ще низку порушень, які загрожували життю людей.

Державний інспектор, відповідно до наданих повноважень, прийняв рішення зупинити канатну дорогу до усунення порушень. Однак керівництво «Скорзонери» виставило охорону, яка не дала змоги опломбувати дорогу.

За створення керівництвом «Скорзонера» перешкод діяльності посадових осіб Держгірпромнагляду готується подання до Івано-Франківської обласної прокуратури для вжиття заходів прокурорського реагування.

 

Читайте также по теме