ГолосUA
15:18 18/12/2008

Київ буде проводити уроки фізкультури по своєму

Сесія Київради ухвалила рішення про заходи щодо забезпечення здоров`я школярів під час навчання у навчальних закладах міста Києва.

Як передає кореспондент Голос, за таке рішення проголосувало 115 депутатів Київради. Відповідно до цього документу, Головне управління охорони здоров`я міста Києва має забезпечити проведення 1 разу на півроку комплексного медичного обстеження школярів з метою отримання даних про стан їх здоров`я.

Окрім того, кожен урок фізкультури має розпочинатися з опитування про загальне самопочуття учнів. Дані опитування потрібно заносити до класних журналів. За результатами опитування має бути надана інформація про стан здоров`я школярів.

Також, відповідно до цього документу, Київрада зобов`язує керівників навчальних закладів щомісячно надавати статистичні звіти про проведення опитування до Головного відділу освіти і науки, виконавчого органу КМДА та Головного управління охорони здоров`я.

Окрім того, відповідно до цього рішення, буде проводитись анкетування серед батьків учнів щодо загального фізичного стану дитини. Анкетування буде проводитись кожні півроку, а його результати будуть аналізуватись перед комплексним медичним обстеженням. Контролюватиме виконання цього рішення Постійна комісія Київради з питань охорони здоров`я та соціального захисту та Постійна комісія Київради з питань освіти і науки.

 

Читайте также по теме