ГолосUA
14:26 11/01/2009

Київгаз не знає, чому киянам холодно

«Київгаз» не стосуються проблеми, пов’язані з подачею тепла і гарячої води у квартири киян.

Як пише «Газета по-київськи», про це заявив заступник голови правління з питань газопостачання ВАТ «Київгаз» Сергій Корнієнко.

За його словами, «головна функція компанії — транспортування і виконання диспетчерських робіт із забезпечення природного газу у столиці».

«Інформація, поширена багатьма ЗМІ, при причетність ВАТ «Київгаз» до проблем з теплом і гарячою водою у житлових помешканнях киян з посиланням на заступника голови правління НАК «Нафтогаз України» Володимира Триколіча, не відповідає дійсності», — відзначив С.Корнієнко.

Він також нагадав, що згідно з постановою Кабінету міністрів України «Про забезпечення споживачів природнім газом» «Київгаз» має угоду з НАК «Нафтогаз України» про надання йому послуг із транспортування природного газу підприємствами теплокомуненерго, у тому числі й «Київенерго».  

«Київгаз» має можливість транспортувати лише той обсяг газу, який йому доручив транспортувати постачальник», — уточнив Корнієнко.

Він запевнив, що «Київгаз» безперебійно і безаварійно здійснює постачання і транспортування блакитного палива споживачам міста та населенню.

Раніше Корнієнко заявляв, що забезпечення столиці газом не зменшилось. /> «ТЕЦ 5, ТЕЦ 6 і Дартеплоцентраль на виконання розпорядження міністра палива та енергетики України Юрія Продана, переведені на резервні види палива з метою економії природного газу під час похолодання для постійного і надійного забезпечення населення і об’єктів теплокомуенерго, які не мають резервного палива», — сказав заступник голови «Київгазу».

 

Читайте также по теме