ГолосUA
10:52 26/05/2010

«Київпастранс» визнав, що винен «Київенерго» майже 27 млн. грн.

Комунальне підприємство «Київпастранс» визнало, що станом на 25 травня його борг за електроенергію перед «Київенерго» становить 26,9 млн. грн.

Про це повідомила прес-служба підприємства.

Підприємство назвало причинами невиплату йому в повному обсязі коштів з Державного бюджету за перевезення пільгових категорій населення. За даними «Київпастрансу», за січень-квітень 2010 року підприємство перевезло пільговиків на 136,5 млн. грн, а отримало компенсацій з Держ- і міськбюджету лише 10,4 млн. грн. З прийняттям Державного і міського бюджетів-2010 підприємство має намір активізувати його погашення.

У гарантійному листі з проханням, щоб енергопостачальна компанія утрималася від відключення електропостачання об’єктів підприємства, а також з поясненнями про причини непогашення боргу та зазначенням способів його погашення, «Київпастранс» надав графік поетапного погашення боргу, що залишився, починаючи з червня. Так, до кінця травня підприємство планує погасити 2,63 млн. грн. боргу.

Нагадаємо, «Київенерго» має намір 25 травня відключити через борги вуличне освітлення 9 вулиць і 2 площ у центрі Києва, а також об’єкти «Київпастрансу» на проспекті Науки, 146, провулку Волго-Донському, 1, в районі Дарницького вагоноремонтного заводу, від яких живляться лінії електропередач тролейбуса № 1, трамваїв № 33, № 28, № 21.

  

 

Читайте также по теме