ГолосUA
16:26 14/08/2009

Київська влада та «Київенерго» домовилися про підключення киян до гарячої води

Київська міська державна адміністрація домовилася з компанією «Київенерго», що остання не буде відключати гаряче водопостачання в будинках, у яких не менше 80% мешканців не мають боргів за комунальні послуги.

Про це повідомив перший заступник голови КМДА Анатолій Голубченко.

«Ми (з головою правління «Київенерго» Едуардом Соколовьским — ред.) прийшли до згоди, що там, де 80% проплачено, він підключить, а там, де менше 50% — ні», — сказав Голубченко.

У такий спосіб «Київенерго» має намір відключити від гарячого водопостачання будинки, де борги за компослуги мають більше 50% мешканців (а не 20%, як раніше). 13 серпня «Київенерго» почала відключення гарячого водопостачання в будинках, де станом на 1 червня накопичилися борги, що перевищують суму 4-місячної проплати.

За даними компанії, таких будинків у Києві налічується 373. Почавши відключення, компанія відзначала, що повідомила про свої плани Київдержадміністрацію, райадміністрації, а також житлово-експлуатаційні організації. Однак, 14 серпня «Київенерго» призупинила відключення, зажадавши від ЖЕКів провести роз’яснювальну роботу з мешканцями до вересня.

За матеріалами: «КоммерсантЂ»

 

Читайте также по теме