ГолосUA
10:52 11/12/2008

Коаліційна угода буде підписана сьогодні — Іван Кириленко

Лідер фракції БЮТ Іван Кириленко висловив своє переконання, що після засідання представників трьох фракцій коаліційна угода між БЮТ, НУНС та Блоком Литвина таки буде підписана.

«Ми переглянули чотири сторінки пропозицій, які запропонувала нам сьогодні «Наша Україна», і я не побачив там жодних застережень, тому маю впевненість в тому, що коаліційна угода все-таки буде підписана», — наголосив він, передав кореспондент ГолосUA.

Також Кириленко зазначив, що коаліційна угода не є конституційним документом, тому сьогодні цілком можлива робота парламенту і без цієї угоди. 

Також він наголосив, що поки що депутати не розглядали кадрові зміни тому, що такий крок означав би «сором перед країною», яка сьогодні знаходиться у важкому економічному становищі. Саме тому парламент розпочав роботу в першу чергу над антикризовими законами, але «кадрові зміни будуть, бо цього вимагають реалії життя і добре, якщо ці кадрові зміни узгодяться між трьома фракціями, а ще краще, якщо ці кадрові зміни будуть узгоджені між п’ятьма фракціями в парламенті», — підкреслив Кириленко.

 

Читайте также по теме