ГолосUA
17:50 22/06/2010

Колесніков пообіцяв УЄФА, що Україна побудує все, що обіцяла

Україна виконає всі свої зобов’язання перед УЄФА щодо проведення фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу на своїй території.

На цьому наголосив віце-прем’єр-міністр Борис Колесніков під час прес-конференції у Клубі Кабінету Міністрів, присвяченій результатам 100 днів діяльності уряду, повідомила прес-служба політика.

«Тут уже немає сумнівів, що все, що Україна обіцяла УЄФА, буде побудовано», — заявив він, — стадіони, злітно-посадкові смуги, пасажирські термінали тощо».

При цьому Борис Колесніков наголосив, що від проведення в Україні Євро-2012 українці мають отримати додаткові робочі місця. Разом з тим, за його словами, в Україні зростає потреба у висококваліфікованих кадрах, особливо у сфері авіації, експлуатації пасажирських терміналів, управління спортивними об’єктами тощо. «Якщо ми плануємо збільшити число пасажирів через 2 роки на 5-6 млн., то українці отримають ще 20-25 тис. робочих місць із досить високою зарплатою. Проблема в якості персоналу», — зазначив він. Борис Колесніков запевнив, що влада додатково створить усі умови для навчання персоналу, щоб провести на високому рівні Євро-2012.

Борис Колесніков також зазначив, що під час проведення в Україні Євро-2012 усі учасники Чемпіонату та офіційні делегації перевозитимуться на автобусах, які надасть спонсор УЄФА. При цьому віце-прем’єр-міністр наголосив, що громадський транспорт в Україні буде забезпечений вітчизняними виробниками. />  

Читайте также по теме