ГолосUA
17:55 07/06/2010

Комітет з питань промполітики пропонує створити слідчу комісію щодо комбінату імені Ілліча

Комітет Верховної Ради України з питань промислової і регуляторної політики і підприємництва ініціює створення парламентської слідчої комісії, яка розбереться в ситуації, що склалася навколо Маріупольськго металургійного комбінату ім. Ілліча.

Про це повідомила прес-служба Комітету з посиланням на заяву голови Комітету Верховної Ради Наталії Королевської на спеціальному робочому засіданні комітету, присвяченому питанням зміни власника ЗАТ «Ілліч Сталь» і ВАТ ММК ім. Ілліча.

За підсумками засідання Комітету ухвалено рішення ініціювати створення слідчої комісії ВР із розслідування ситуації, що склалася навколо ВАТ «Маріупольський металургійний комбінат ім. Ілліча», звернутися до Президента України і до Кабінету Міністрів з проханням взяти на контроль розвиток ситуації, а також направити запити у всі державні і приватні організації, причетні до здійснення операції щодо зміни власника, для отримання об’єктивної інформації про законність проведеної операції.

До створення слідчої комісії ВР вирішено створити тимчасову слідчу комісію при комітеті. За підсумками її роботи планується провести виїзне засідання комітету ВР з питань промислової і регуляторної політики і підприємництва в Маріуполі. />  

Читайте также по теме