ГолосUA
17:52 14/06/2010

Компанію Коломойського не допустили до продажу «Луганськтепловозу»

Кіпрську компанію "Мантара холдинг", яку контролює Ігор Коломойський, не допустили до конкурсу з продажу "Луганськтепловозу".

Про це повідомила прес-службу Фонду держмайна.

"Кілька годин тому підписані документи. На жаль, ця компанія не надала двох суттєвих документів", — зазначили у Фонді.

"По-перше, відсутні відомості про джерела надходження коштів для приватизації державного майна, що приватизується іноземним інвестором, як це передбачено законом", — йдеться у повідомленні.

"По-друге, аудитором України не підтверджено аудиторський висновок до фінансового звіту іноземного інвестора, зроблений аудитором іноземної держави, який іноземний інвестор повинен надавати при офіційному його поданні установі, організації або суб‘єкту господарювання України", — зазначили у ФДМУ.

Водночас співрозмовник зазначив, що "це зроблено спеціально". /> "Пропустити необхідність подачі цих документів випадково навряд чи можна було", — наголосив він.

Таким чином, до конкурсу з продажу "Луганськтепловозу" допущені сумське НПО імені Фрунзе (належить Костянтину Григоришину) і "Брянський машинобудівний завод" (Росія, належить Іскандеру Махмудову і державному концерну "РЖД").

За матеріалами: Українська правда
 

Читайте также по теме
ГолосUA
16:17 07/02/2023

Принадлежавшие украинскому бизнесмену акции Криворожского железорудного комбината (КЖРК) сменили владельца, утверждает издание NV...