ГолосUA
09:02 20/01/2010

Контроль Партією регіонів більшості у ЦВК може вплинути на результати виборів — БЮТ

Контроль Партією регіонів більшості в Центральній виборчій комісії дає їй можливості для використання цього з метою фальсифікації результати виборів.

Про це кореспонденту ГолосUA повідомив народний депутат від БЮТ Сергій Сас. />  
«Це порушення законодавства про ЦВК, бо звільняючи з посади одного члена ЦВК, ми не призначаємо іншого. Таким чином намагаючись виправити одне порушення, ми робимо інше», — сказав депутат.

Він наголосив, що ситуація в Центрвиборчкомі зараз критична. «Те, що робиться в ЦВК — це нездорова ситуація. Ми побачили, що квотний принцип формування комісії не виправдав сподівання. І, якщо якась політична сила домінує, то вона формує в ЦВК більшість і впливає на вибори, як ми сьогодні і бачимо із Партією регіонів», — сказав С. Сас. Він також додав, що «це може сприяти їм (Партії регіонів — ред.), якщо вони захочуть сфальсифікувати результати виборів».

Відповідаючи на питання журналіста стосовно того, чи проводила переговори Юлія Тимошенко із Сергієм Тігіпком щодо об’єднання електорату, депутат відповів: «Юлія Тимошенко веде переговори з усіма кандидатами в президенти. Я не виключаю, що ці переговори були проведені і з Сергієм Тігіпком. Я не можу говорити про перебіг цієї розмови, але однозначно зазначу, що виборці Сергія Тігіпка не підтримають Віктора Януковича», — сказав він.

О. Каретнікова

 

Читайте также по теме