ГолосUA
10:32 09/10/2008

Леонід Кравчук порівняв Ющенка з базарником та кухарем

Перший Президент України Леонід Кравчук вважає, що під час свого телевізійного звернення до народу Президент України Віктор Ющенко продемонтсрував себе «не з позиції мужа, який візьме на себе відповідальність за народ, а з позиції політичної кухні та базару, де кожен продає свою продукцію, яка не пройшла атестацію на якість». 

«Я особисто з повагою ставлюся до Президента і не маю до нього особливих претензій, але якщо чотири роки неможливо працювати і робиться все, щоб розвалити роботу коаліції та Верховної Ради, то вихід один — вибори», — так оцінює поточну ситуацію Леонід Кравчук.

За його словами, він не вірив, що Віктор Ющенко свідомо проголосить президентські вибори, але вважав їх неминучими. 

«Не дивлячись на те, що після дострокових виборів до парламенту прийдуть ті самі політичні гравці, народ обиратиме Президента і парламент в контексті їх взаємодії», — переконаний він.

Щодо кандидатур на посаду Президента, Л. Кравчук виключив великі несподіванки. Він вважає, що боротьба розгорнеться між Ющенком, Тимошенко та Януковичем, не дивлячись на те, що останній «поводить себе, як мати Тереза, і заявляє, що вже нічого не хоче». 

«Якого біса тоді йти в парламент» — прокоментував відповідні слова лідера Партії регіонів перший президент України. 

Читайте также по теме