ГолосUA
09:05 16/11/2010

Литвин направить сьогодні лист до Генпрокуратури щодо Стогнія

 

Сьогодні буде направлено лист до Генеральної прокуратури для всебічного розслідування справи про сутичку радника міністра внутрішніх справ Костянтина Стогнія та народного депутата від НУ-НС Юрія Гримчака.

/>  

Про це спікер Володимир Литвин заявив на засіданні Верховної Ради, передав кореспондент ГолосUA.


 

“У мене сьогодні вранці відбулася зустріч і з Геннадієм Москалем, і з Юрієм Гримчаком. Сьогодні буде направлено лист до Генеральної прокуратури для того, щоб всебічно розслідували цей інцидент. А оскільки йдеться про народного депутата України, то після отримання інформації, очевидно, потрібно буде послухати інформацію від міністра внутрішніх справ з цього приводу. Але спочатку лист до ГПУ, розслідування питання. І на підставі інформації ми визначимося, як нам далі діяти”, — сказав В. Литвин.


 

Нагадаємо, народний депутат від НУ-НС Геннадій Москаль попросив В. Литвина звернутися до ГПУ щодо порушення кримінальної справи стосовно К. Стогнія за статею 346 Кримінального Кодексу (погроза або насильство щодо державного громадського діяча). Г. Москаль також заявив про необхідність звіту у Верховній Раді міністра внутрішніх справ Анатолія Могильова щодо стану забезпечення прав і свобод громадян.


 

Раніше повідомлялося, що депутат Верховної Ради від "Народної самооборони" Юрій Гримчак і Стогній побилися в п'ятницю, 12 листопада, після ефіру програми "Шустер Live". Пізніше директор Департаменту зі зв'язків з громадськістю МВС Дмитро Андреєв заявив, що Стогній ударив в обличчя екс-главу МВС Луценка.

Читайте также по теме