ГолосUA
10:05 20/09/2010

Литвин запропонував припиняти діяльність парламентських ТСК, якщо вони не відзвітували у визначений термін

Спікер парламенту Володимир Литвин запропонував припиняти діяльність парламентських Тимчасових слідчих комісій, якщо вони не відзвітували у визначений термін.

Про це він сказав під час обговорення порядку денного на погоджувальній раді.

«Ми більше не будемо переносити звіти ТСК. Якщо вони не мають, що сказати, буде робитися оголошення про закриття таких комісій», — сказав В. Литвин.

У свою чергу лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов запропонував внести до порядку денного на вівторок присягу 4 затверджених суддів Конституційного суду, якій передуватиме їхнє звільнення з попередніх посад, а також присягу двох новопризначених членів Вищої ради юстиції.

Депутат від Партії регіонів Сергій Ківалов підтвердив, що комітет з правосуддя встигне вчасно розглянути відповідні подання щодо членів ВРЮ. В. Литвин повідомив, що ці питання не потребують окремого внесення у порядок денний, тому сесійна зала розгляне їх одразу після завершення підготовки.

Також Партія регіонів запропонувала внести на розгляд у другому читанні закон щодо реєстру виборців, і це не викликало суттєвих заперечень серед депутатів інших фракцій.

За матеріалами: Українська правда

 

Читайте также по теме