ГолосUA
10:17 13/10/2010

Локомотив, який збив автобус у Марганці, мав буксирувати електровоз, що раніше протаранив трактор

 

size="4">Локомотив, який потрапив в аварію в Марганці Дніпропетровської області, прямував для буксирування вантажного електровоза, який годиною раніше протаранив трактор в Запорізькій області.

 

size="4">Про це повідомили поінформовані джерела.

 

size="4">За словами співрозмовника, локомотив повинен був відтранспортувати вантажний електровоз з місця аварії на залізничному переїзді "Канцерівка-Світова" в районі села Петрівське (Запорізька обл.) до залізничного депо Нікополю (Дніпропетровська обл.).

 

size="4">Нагадаємо, за годину до дорожньо-транспортної пригоди в Марганці в сусідній Запорізькій області на тій же ділянці Придніпровської залізниці "Кривий Ріг — Запоріжжя" поїзд протаранив трактор, внаслідок чого тракторист загинув.

 

size="4">12 жовтня близько 9 години ранку у Дніпропетровській області в Марганці на залізничному переїзді пасажирський автобус "Еталон" зіткнувся з маневровим локомотивом. За попередніми даними, автобус виїхав на залізничний переїзд на заборонний сигнал семафора.

 

size="4">За інформацією ДАІ, в автобусі крім водія 1954 р.н. (загальний водійський стаж 36 років, з них 20 років керував пасажирським автотранспортом), знаходилися 50 пасажирів.

 

size="4">За даними МНС України загинули 43 людини, у тому числі 3 дітей; за даними ДАІ, кількість жертв катастрофи — 40 осіб. У числі загиблих — і водій автобуса.

size="4">За кількістю жертв автокатастрофа стала наймасштабнішою за роки незалежності України.

 

size="4">За матеріалами: Інтерфакс-Україна

 

Читайте также по теме