ГолосUA
15:14 20/01/2009

Лукашенко оцінив свій візит до України як важливий та продуктивний

У Чернігові під головуванням Президента України Віктора Ющенка та Президента Республіки Білорусь Олександра Лукашенка відбулися українсько-білоруські переговори в розширеному колі.

Про це Голос.UA повідомили у прес-службі Президента України.

Після завершення переговорів В.Ющенко зазначив, що задоволений динамікою розвитку відносин між країнами і хотів би бачити розбудову цих відносин ще більш успішною. За його словами, Україна високо оцінює нинішній рівень двосторонніх відносин з Білоруссю.

Зі свого боку, О.Лукашенко відзначив високий рівень довіри між українською та білоруською сторонами при вирішенні питань, що виникають у відносинах. Він повідомив, що під час сьогоднішньої зустрічі було обговорено питання енергетичної співпраці України з Білоруссю. Щодо цього питання О.Лукашенко висловив сподівання, що Україна постачатиме Білорусі електроенергію. Президент Білорусі також подякував своєму українському колезі «за колосальну постійну підтримку» Україною Білорусі на всіх рівнях спілкування з європейськими та американськими партнерами. Загалом О.Лукашенко оцінив свій нинішній візит до України як дуже важливий та продуктивний.

 

Читайте также по теме