ГолосUA
11:22 30/12/2009

Луценко ображає Генпрокуратуру через виборчу кампанію

Генеральна прокуратура України пов’язала образи міністра внутрішніх справ Юрія Луценка на їх бік із виборчою кампанією.

Про це заявив заступник Генерального прокурора України Віктор Пшонка на прес-конференції, коментуючи негативні висловлювання міністра на адресу Генпрокуратури днями у Львові, передав кореспондент ГолосUA.

“Помітно покращились результати боротьби з хабарництвом і корупцією у цьому році, і розпочалась передвиборча кампанія, в якій Юрій Віталійович, як він сам казав, бере активну участь за власний рахунок. Отже, вам судити, коли він був щирим — на колегії в Генпрокуратурі, як міністр, чи, як відпускник, у Львові”, — наголосив він.

За словами посадовця, на колегії за участю міністра внутрішніх справ останній щиро дякував прокурорам за активні дії у боротьбі з корупцією та хабарництвом. Однак, виступаючи у Львові, назвав Генпрокуратуру “могильником, в який ідуть усі справи про хабарництво”.

“19 разів Луценко схвально відгукувався про органи прокуратури, тобто тут явний перебір у Юрія Віталійовича. Йому треба визначитися, де брехня, а де істина, якщо він займає таку посаду”, — підкреслив Пшонка.

Також він продемонстрував декілька відеосюжетів, де Луценко хвалить Генпрокуратуру за боротьбу саме із хабарництвом

Нагадаємо, днями під час прес-конференції у Львові Юрій Луценко заявив, що в Генпрокуратурі не розслідуються кримінальні справи за фактами зловживання в Мінтрансі, виявлені за часів двох прем’єрств Віктора Януковича.

К. Коваленко

 

Читайте также по теме