ГолосUA
14:25 29/11/2008

Ляпіна вважає, що обрання Ющенка лідером НСНУ сприятиме консолідації партії

 Депутат Верховної Ради від фракції Блоку "Наша Україна — Народна Самооборона" Ксенія Ляпіна вважає обрання Президента Віктора Ющенка лідером партії "Народний союз "Наша Україна" сприятливою для її консолідації. 

Як передав кореспондент ГолосUA, про це вона заявила журналістам. 

"На нашу думку, це обрання Ющенко зміцнить партію, єдність її рядів", — сказала вона.  /> Ляпіна підкреслила, що обрання Ющенка лідером НСНУ буде також сприяти суспільному розумінню того, що ця партія є єдиною пропрезидентською. 

Також, на думку депутата, це стало серйозним сигналом для членів НСНУ щодо того, що вихід з партії стане зрадництвом президентських і національних інтересів. "Деяким нашим членам партії на керівних посадах, зокрема й урядових, зокрема й депутатських, обрання Президента головою було серйозним сигналом, тому, що деякі там, вибачите, "лижі" приготували йти в інші партії", — сказала вона. 

Зі слів Ляпіної, на з’їзді Ющенко звернувся до деяких членів партії, які займають посади в уряді й Верховній Раді, із закликом враховувати позиції партії, приймаючи ті чи інші рішення. 

Як повідомляв ГолосUA, на позачерговому з’їзді НСНУ одноголосно обрала лідером Ющенка замість В’ячеслава Кириленка. 

 

Читайте также по теме