Ольга Черненко
08:52 10/01/2011

Майдан матиме ефект, якщо опозиція запропонує реальні шляхи вирішення проблем — політолог

Майдан, який скликає опозиція на 22 січня, буде ефективним, якщо на акції не продовжуватимуть критикувати владу, а запропонують реальні шляхи вирішення нагальних проблем у країні.

Таку думку висловив директор Агентства моделювання ситуацій Віталій Бала в ексклюзивному коментарі кореспонденту ГолосUA.

«Якщо опозиція дійсно хоче чогось добитися цим мітингом, а не зробити собі черговий піар, то вона має піти іншим шляхом, аніж зазвичай. Вона має на цьому мітингу, який скликає на День Соборності, запропонувати реальне вирішення нагальних проблем в країні», — зазначив він.

Експерт зауважив, що опозиція в даному випадку має відмовитись від критики дій влади. «Можливо, це буде якийсь меморандум. Але це мають бути реальні речі в економічній, соціальній сферах. Люди повинні почути шляхи виходу з ситуації. Тільки в такому випадку цей мітинг матиме якийсь ефект», — підкреслив політолог.

«Якщо ж опозиція піде звичним шляхом і далі буде закликати змістити владу, то адекватної відповіді від суспільства не отримає», — сказав В. Бала.

 

Читайте также по теме