ГолосUA
10:47 26/10/2008

Майкл Джексон повертається на сцену

Король поп-музики Майкл Джексон відновлює музичну кар’єру новими коцертами, альбомом і планує світове турне містами США, Великобританії і Азії.

Телеканал "Вести" (РФ) повідомив, що з цієї нагоди 50-летній Джексон навіть продемонстрував нове обличчя, яке значно помолодшало. За словами очевидців, він виглядає тепер як білошкіра молода людина 20-30 років, а не афроамеріканец середніх років.

Останніми місяцями співак не з’являвся на публіці, посилено працюючи над альбомом разом з такими популярними співаками і сучасними музиками, як 29-річній Джон Ледженд, 26-річний Не-йо, і реппер 50cent. Джексон, що став одним з найуспішніших сольних артистів в історії музики з найуспішнішим, за версією "Книги рекордів Гиннеса", альбомом всіх часів і народів "Трилером", прагне будь-якою ціною повернутися на сцену.

Після серії судових позивів у зв’язку із звинуваченнями в насильстві над дітьми Джексон, за даними видання, заборговував майже 100 мільйонів фунтів і навіть продав своє відоме ранчо "Неверленд" в Каліфорнії. За словами знайомих з новими кар’єрними планами співака осіб, Джексон відчуває себе "просто прекрасно" і його фанати будуть "тільки раді поверненню" легенди.

 

Читайте также по теме