ГолосUA
19:11 19/03/2010

Малий та середній бізнес очікує дотримання Януковичем своїх обіцянок

Український бізнес очікує, що новий Президент Віктор Янукович виконає передвиборчі обіцянки і введе для малого бізнесу податкові канікули на 5 років.

Таку думку висловив Голова партії малого і середнього бізнесу Ярослав Місяць на прес-конференції в Києві, передав кореспондент ГолосUA.

«Ми очікуємо виконання його програми і в найближчий час прийняття нового закону, який надає податкові канікули. Якщо малий та середній бізнес не отримає доступу до ресурсів, чи кредитних, чи інвестиційних,то він не переживе після кризовий період і ми далі будемо втрачати сегмент економіки», — наголосив Ярослав Місяць.

За його словами, виконання новою владою своїх обіцянок позитивно відіб’ється на малому та середньому бізнесі і їхній сегмент в економіці почне збільшуватись, якщо ж не виконає – то великий бізнес, поглине його. Також він зазначив, що протягом кризи малий та середній бізнес офіційно скоротився на 40% «не всі з них збанкрутіли, деякі припинили діяльність, деякі відійшли в тінь, ми отримали від кризи найбільший удар», — сказав Ярослав Місяць, додавши, що від малого та середнього бізнесу залежить 15% ВВП.

К.Коваленко

 

Читайте также по теме