ГолосUA
12:30 24/03/2010

Міністр транспорту представив своїх заступників

Міністр транспорту та зв’язку України Костянтин Єфименко представив колективу Міністерства транспорту та зв’язку України новопризначених першого заступника міністра Володимира Корнієнка та двох заступників міністра Олексія Баранова та Оксану Плотнікову.

Представлення керівного складу Міністерства відбулося під час апаратної наради в Мінтрансзв’язку, повідомила прес-служба органу.

Костянтин Єфименко зазначив, що посади заступників Міністра посіли висококваліфіковані фахівці. «Я впевнений, що їхня енергійність та прогресивність поглядів у поєднанні з досвідом спеціалістів, які роками працюють у Міністерстві, сприятимуть вирішенню найскладніших питань та розв’язанню будь-яких проблем у галузі транспорту та зв’язку», – сказав міністр.

Що ж стосується першого заступника Міністра Володимира Корнієнка, то він, за словами голови відомства, тривалий період часу працює в галузі транспорту і зарекомендував себе справжнім професіоналом, компетентним, послідовним і відповідальним фахівець.

«Переконаний, що разом ми зможемо достойно виконати всі завдання, які стоять перед нами, та забезпечити потужний розвиток галузі», – запевнив Костянтин Єфименко.

 

Читайте также по теме