ГолосUA
18:01 06/07/2010

Міноборони спростувало інфорамцію щодо можливого звільнення М.Єжеля з посади

У Міністерстві оборони спростували інформацію про можливе звільнення Михайла Єжеля з посади глави оборонного відомства.

Про це повідомило джерело в оборонному відомстві, наближене до міністра. /> "Інформація стосовно можливого звільнення М.Єжеля з посади міністра оборони недостовірна. Міністр працює у звичайному режимі", — зауважив співрозмовник.

За його словами, у таких чутках можуть бути зацікавлені особи, які хочуть створити інформаційний привід для коментування кадрових змін у Міноборони та бажають дестабілізувати ситуацію у військовому відомстві.

Крім того, зауважило джерело, станом на 17:30 вівторка офіційного повідомлення про проведення засідання РНБО в середу в Міноборони не отримували.

Нагадаємо, джерело в Адміністрації Президента у вівторок повідомило про те, що позачергове засідання Ради національної безпеки і оборони заплановане на середу, 7 липня. Це підтвердив і голова парламентського комітету з питань національної безпеки та оборони, депутат Анатолій Гриценко.

За інформацією А. Гриценка, на цьому засіданні будуть розглянуті питання, пов’язані з боєготовністю Збройних Сил.
"Дзеркало тижня" з посиланням на свої джерела повідомило, що на засіданні РНБО обговорюватиметься питання відставки міністра оборони М. Єжеля.

За матеріалами: Інтерфакс-Україна

 

Читайте также по теме